softywp-logo

Knjigovodstvene Usluge

Profesionalno, pouzdano i povoljno knjigovodstvo za firme i preduzeća. Finansijski konsalting, kreditni poslovi, finansijski menadžment. Tačnost, ažurnost, informisanost na vreme, vezano za sve promene u poslovanju

Bilo da ste već otvorili novu firmu ili samo planirate da pokrenete novi biznis, sa nama možete da lako i efikasno postavite vaše poslovanje na zdrav temelj. Napravite dobar start da izbegnete probleme u budućnosti. Mi vas savetujemo i pružamo usluge koje će vam omogućiti miran san. Vaše knjige će uvek biti u skladu sa evropskim zakonima, vaš biznis spreman za ulaz u Evropu.

Ne dozvolite sebi loš početak! Postavite poslovanje na zdrave temelje. Krenite u budućnost sa profesionalnom uslugom koja će vam omogućiti da postavite stvari na noge. Ne razmišljate mnogo o papirologiji, bavite se bitnijim stvarima, Vaše vreme provedite sa porodicom ili na kreativne projektima u kompaniji, mi ćemo razmišljati o knjigama.

Telefoni & Email


tel    +381 11 396 1620
                 11 401 2500


mob          063 284 191
                 063 284 199

email       softywp@yahoo.com

Novo preduzeće?

Softy WP DOO će vam pomoći sa svim potrebnim savetima ako ste se odlučili da otvorite novo preduzeće, ili ako ste već u porocesu otvaranja. Pored stalnih klijenata uvek smo spremni da započnemo nove saradnje.

Saznajte više

Promene su dobre

Niste zadovoljni sa trenutnim knjigovođom?
Mi smo tu da vam olakšamo život i omogućimo da lakše poslujete. Ako do sada niste uživali profesionalne usluge, vreme je da probate Softy WP DOO.

Započnite tranziciju danas
Ako vaš knjigovođa ne ispunjava vaša očekivanja i kodekse profesionalnog rada, kontaktirajte nas da započnete promene koje će vam olakšati poslovanje.